Wanneer heb je voor het laatst nagedacht over hoe goed je wandelschoenen passen? Het is belangrijk! Bij het kiezen van sneakers kopen veel mensen gewoon opties die er cool of trendy uitzien. Maar dat kan leiden tot een wandeling die niet prettig is – of erger nog, schadelijk voor uw voeten. Je moet uw aankoop baseren op hoe goed de schoenen aan uw voeten aanvoelen.

In dit artikel hebben we enkele van de beste dames sneakers verzameld die goed aanvoelen en er tegelijkertijd trendy uitzien.

Allbirds wollen sneakers

We kunnen de hele dag doorgaan over hoeveel we van Allbirds houden. Als je deze schoenen aantrekt, heb je het gevoel alsof je in je sokken en pantoffels rondloopt – letterlijk. Ze zijn gemaakt met superfijne merinowol, dus ze zijn zacht en geven je voeten een gesteund gevoel.

Ze zijn ook van nature vochtafvoerend en kunnen in de machine worden gewassen. Dat klopt – je kunt deze kicks in de rest van je wasgoed gooien en ze worden niet verpest! De lichtgewicht zolen zijn ontworpen met een demping van schuim, terwijl de veters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. Wat is er niet om lief te hebben? Beter nog, de S-curve-draad is ontworpen om de anatomische flexibiliteit van uw voet na te bootsen, zodat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld tussen uw bogen en hielen.

Nike Air VaporMax Flyknit 3 sneakers

Met een nauwsluitend, flexibel bovenwerk van mesh, zullen deze ultralichte en ademende hardloopschoenen het gemakkelijk maken om met comfort op de stoep te rijden. Bovendien knuffelen de hiel- en teenoverlays je voeten op de plekken waar je de meeste structuur en ondersteuning nodig hebt. De “airpods” onder de voeten geven je ook een beetje extra veerkracht tijdens je stap.

Gel-Kayano 26 damessneakers

ASICS staat bekend om het ontwerpen van enkele van de beste dames sneakers, en dit paar is niet anders. De gel-demping over de hele voet en de slijtvaste rubberen buitenzolen absorberen schokken bij elke stap, terwijl de comfortabele inlegzolen je natuurlijke manier van lopen ondersteunen. Het is ook uitgerust met een kenmerkende FlyteFoam Lyte-tussenzool die je demping geeft tijdens lange trainingsruns en wandelingen.

Hoka One One Bondi 7 sneakers

Als je nog nooit iets in de Hoka-line-up hebt gezien, dan, ja, dit ziet er behoorlijk intens uit. Maar als je serieuze demping wilt, is dit precies de oplossing. Een van de meest dempende opties in Hoka’s assortiment, deze dames sneakers maakt gebruik van een EVA-tussenzool voor een zacht gevoel. Bereid je in wezen voor om het gevoel te hebben dat je op wolken loopt. De gewatteerde tong geeft de bovenkant van je voet een extra knuffel om de deal af te sluiten. Tractie, stabiliteit en comfort – dit heeft het allemaal.