Een tijdloze style

De Mason Garments Tia is een low-top sneaker met een tijdloze style. De Tia is niet alleen een uiterst mooi model sneakers, het is een statement! je bent uniek en dat wil je laten zien. Je loopt niet mee maar vooruit op de laatste trends en dat doe je met de Mason Garments Tia niet alleen comfortabel maar ook nog eens in style. Of je nu van ingetogen, sportief of uitdagend houdt, combineer jouw sneakers met elke outfit en durf gezien te worden.

Alleen het beste voor jou én jouw voeten

Mason Garments biedt alleen het beste voor jou en jouw voeten en is helemaal bij met de laatste modetrends. Vervaardigd van alleen het beste leer en handgemaakt in Italië is de Mason Garments Tia een sneaker die niet alleen gemaakt is om op te lopen maar om mee gezien te worden. En dankzij de reflecterende 3M panelen op verschillende uitvoeringen doe je dit ook veilig in het donker. De Tia is voorzien van een Custom Sarbini Squalo zool met en piramide vormig reliëf. En door de keuze van 100% rubberen heb je hierdoor niet alleen een goede grip maar zorgt deze ook nog eens voor een goede demping aan de binnen kant en dit voel je met elke stap die je zet. Met gevoerde hiel en tong sluit de sneaker goed om jouw voeten.

Altijd een geslaagde keuze

De zoektocht naar dat speciale paar sneakers is eindelijk voorbij. Met een uitgebreide keuze aan kleuren en afwerkingen slaag je met de Tia van Mason Garments zeker weten! Of je nu kiest voor een tijdloze look met wit leer en gouden details óf kiest voor suède in het grijs, zwart of navy blauw. Wat jouw keuze ook is, geslaagd zal deze zeker zijn. Dus twijfel niet langer en stap modieus het najaar in.